Gestió documental

SOLUCIONS INTEL · LIGENTS PER A LA GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB UN IMPACTE DIRECTE A LA RENDIBILITAT DE LA SEVA EMPRESA
Le ayudamos a transformar el alto coste de una mala gestión de la información en un sistema de gestión documental bien estructurado, moderno y eficiente, que le permita focalizar sus esfuerzos en su core business, y obtener un impacto directo en la rentabilidad.

SmartBPO disposa de les eines "soft" i "hard" necessàries, juntament amb el coneixement i un equip especialitzat que li proporciona solucions de gestió, emmagatzematge i conservació de la documentació generada per la seva empresa, garantint l'accessibilitat, disponibilitat i integritat de la mateixa .Cómo le podemos ayudar

_Sistemas de archivo electrónico

Emmagatzematge i conservació de documents en una extranet que permet una fàcil i estructurada navegació i localització d'arxius.

_Cumplimiento de normativa

Sistemes que permeten garantir la inalterabilitat de l'actiu una vegada creat, gestionar els períodes de conservació de l'actiu i la legalitat d'aquest, d'acord amb la normativa establerta.

Qué beneficios obtendrá

  • Una organització que gestiona de forma intel · ligent i efectiva la gestió documental amb la conseqüent reducció de costos de temps i recursos humans.
  • Optimització del cost i esforç per empleat en la recerca i gestió de documentació digital i física.

  • Un arxiu digital de fàcil accés i ben estructurat que li estalviarà temps i diners.